Saturday, April 16, 2011

'headbanging'

s
sorry bising sikit yang pg nih...saja nak dengar lagu rock kuat2 nih...bg hilang mengantuk
i
patutle...
s
tpkan klu dah dgr lagu 'headbanging' camni...rasa macaammm..
i
mcm apa?
s
mcm kena simpan rambut panjanglaa..
i
hah? ye ke nih....dah tua tuu...
s
alarr...panjang sikit je...sampai bahu...senang nak libas2 masa 'lead guitar'tu
i
tua dah..
s
lg pun buat sorang2 je...tak tunjuk orang...
i
dah tua..
s
bila kuar rumah...saya jln cam pengantinle...bersopan gitu,rambut belah tepi,pakai minyak lebih sikit..
i
hah!...pengantin?...pppengaanntinn...??
s
tengok dia tukar topik plak..
i
botakkan je le rambut tu...mcm tu apa...'daughtry' tu...
s
hmmm....botak?...hmm botak.... tak jdi 'rock' la susah sgt larr..

9 comments:

dangarumbia said...

Kita pernah cuba head banging tu... pastu sakit kepala lak! (pening...)

Abd Razak said...

Assalamualaikum..

Boleh simpan rambut panjang hingga ke bahu asalkan niatnya nak ikut sunnah

Afida Anuar said...

Ni perbualan antara suami dan isteri ke? kehkehkhe..suwitt...

tua2 pun nk headbanging... oh!

shameel Iskandar said...

yer kan Afida. i dan s berbual bicara, mesti dialog antara suami isteri ni.

p/s= teringat zmn kt kampus dulu, pernah juga gi tgk konsert XPDC,Searh, May dll. Semua dah berlalu.

zue said...

mana ada tua...kira otai je..janji hati mahu baik.

Admin P@P said...

Assalamualaikum.
Cantik sekali sesekali merakamkan perbualan romantik seperti ini.

semoga tiada lagi stress.

TQ

Ku Tak Sempurna said...

botak lebih diminati skrg ni...

err.. maksud kita botak kepala. bukan botak poket

hihihi

TheFusionTea said...

Assalamualaikum, headbanging slow motion, rasa mcm exercise pulak. Idea yg bernas dgr lagu rock utk hilang ngantuk. Boleh cuba.

nahmy said...

kayteeze...
kena ikut 'rules' dia..headbanging pun ada rules. benda 'hentam krono' yg tak boleh buat 'hentam krono' je..hehe

syeikh abd razak..
betulle tu...baru dpt pahala sunnah. saja je syeikh..

afida...
gitule. yg ada nak buat 'layan' pastilah isteri tercinta dulu

shameel...
wow! cikgu...kaki slow-rock juga cikgu nih

zue..
hati mesti...mesti mau baik punya...betul tu

admin..
betul cikgu...sesaja nak menyakat isteri...barule stress tu kurang sikit...betul tu

cik kts..
oooo....botak kapla takpa...janji fulus penuuhh yek!

fusion tea...
ye..mmg hilang ngantuk...bang-kan rock tu ke kapla...lg hilang ngantuk. silap2 hilang nyawa terus