Saturday, January 01, 2011

artikel serious pertama di tahun 2011

assalamualaikum...

ini mungkin bukan satu panggilan 'jihad'. tetapi kpd mereka yg ada keinginan mungkin boleh mendaftar diri. lebih-lebih lagi kpd para gadis dan wanita perwiri (lawan pd perwira??!). ganjaran kpd mereka yg terpilih dengar kata dpt keta sebijik. hahh!...lumayan tu. brother ni pun bukan calang orang...dah ada experience dgn 5 isteri sebelum ni... dan juga pengalaman-pengalaman lain.

dia juga boleh menceritakan detik-detik penjajahan atau sejarah Malaysia yg dulu-dulu...tak boring jadi 'life partner'nya tu. maaf saya yg promote ni bukan ada dpt apa-apa komisyen yekk! jgn dok pikir cam tu..saya cuma menolong sesama saudara sejantina...itu aje.





sekali lagi kpd para perwiri-perwiri yg sanggup menggalas 'perjuangan' saya ucapkan selamat maju jaya...wallahualam

11 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
WOW, HEBAT PAKCIK NI ! LF BAGI TABIK SPRING

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Kalau ada jodoh insya Allah akan Allah sampaikan hajatnya...

warna_kreatif said...

tua kerepot.Nak main kejar kejar pun dah semput.Ceh

Afida Anuar said...

Err... sempat lagi tuh.

Admin P@P said...

Assalamualaikum.
Ajalmaut, rezeki, jodoh adalah ketentuanNya. Moga ada sudi menjadi teman hidupnya.

Diharap juga ada yang sudi sponser majlis yang gemilang itu nanti.

TQ

DrSam said...

saya tabik pakcik ni. Semangat dan keinginan masih power..."power" lain belum tentu. semangat tu yang kita perlu ambil tauladan.

sekarang kuota lelaki/perempuan dan hampir 1:1, agak-agak ada ke calon?

Ku Tak Sempurna said...

saya undur diri. saya serahkan tugas ini kepada perwiri-perwiri yg lebih gagah

:P

kayteeze said...

Hahaha..... err.. Tie rasa pakcik tu lebih memerlukan jururawat dari seorang isteri.

Keluarganya juga bimbang kerana dia tak berapa sihat, takut membebankan bakal isterinya dan keluarga belah sana. Lagipun bila beristeri, maka bertambahlah tanggungjawabnya menjaga makan minum isterinya dan bukan sebaliknya, kan?

sekamar rindu said...

salam..

masih kuat lagi tu..:)

MaizaC'Joe said...

mcm-mcm hal.. bagusnya lah dia ;)

nahmy said...

w'salam LF.
bukan setakat tabik spring tapi tabik spring potato lagiii..

w'salam abd razak.
begitulah yg kita doakan..insyaAllah

warna kreatif.
main kejar-kejar pki wheel chair larrr..

afida.
eerrr..sempat...mmg sempat...heh

admi p@p.
memang kita tunggu 'kegemilangannya'. mungkin 'garden wedding' kot!

doc sam.
kalau ada fulus..esok-esok adalah calon tuh

cik KTS.
aiik??...takkan dah kandas sebelum berjuang??!

kayteeze.
benar tu jururawat cum isteri kot!

sekamar.
masih...maklumlah ubat 'kuat' bertabur dipasaran skrg ni

maiza.
jgnlah dok puji dia bagus je...cuba-cubalah senaraikan diri tu...heh..he..he