Tuesday, August 11, 2009

mempraktikkan 'kuasa pilihan'

assalamualaikum...













sbg 'renungan'...wallahualam.

8 comments:

kayteeze said...

Tahniah, kerana sanggup berkorban..

Tie dah lama tutup account Astro tu.. susah nak kawal anak2, hu hu..

Tirana said...

Jarang dah tengok tv sekarang ni..tak sempat...elok jugak kalau tutup account ye..

Zaidon said...

ye la.. sbb diorang monopoli market so diorang just suka2 teruskan naik fee.

abah aman said...

Salam nahmy,
Abah pun fikir begitu. Abah pun akan berbuat begitu.

ku tak sempurna said...

err.. biasala.. klu takde persaingan, ni la jadinya... sesuka hati... oopppssss

Faridrashidi.Com said...

Saya juga jarang menonton televisyen.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

adik2 ct slalu nganga dpn tv siang mlm..xstudy pon. ct patut suro mak terminate je.

nahmy said...

kayteeze..
alarr...'korban' sikit je tu...tak dpt tengok bole je..huhuhu..

tirana...
skrg ni bebudak je yg tgk TV, yg tua tengok monitor...huhuhu..

zaid...
exactly zaid..makin 'mengganas' nampaknya diorng tuh

abah...
sesama le kita. tgk tv byk pun kurang sgt pekdahnya...cuma utk 'learning channel' je tu larr..

cik KTS..
apa nak oopps-oopss..mmg dah betul tu, main ikut suka diorng je nak naik-naik..

syeikh Farid...
kita kekadang tu kalah dgn anak-anak je...ye la dari diorng 'melalut' & 'melepak' kat luar rumah baik le ada dlm rumah...tp apakan daya.

siti...
tinggalkan pakej All Family tu pun sbb utk tgk TV awam 'clear' le sikit dr pakai antena luar tu.