Saturday, March 05, 2011

gangguan mental di pagi hari cuti

assalamualaikum...


roti canai?....nasi lemak?
lontong?....nasi dagang....hermmm

mee goreng?....nasi lemak?
roti telur?....nasi goreng?...alamak!

koko crunch?....tempe goreng?...bior betul nih!
syoq codoque (cokodok)?....laksam?...hisshhh..

roti bakar?...nasi berlauk...herrmmm sedap tu!
soto?...ada ke pagi-pagi ni?...telur separuh masak?

biskut?...biskut aje?...elemek!
roti sardin...beehun goreng?

burger?...capati?
sup ekor?...bior betul aku nih!

ahhh...letihnye pikir pasal sarapan ni
belasah je la....biskut cicah kopi tarik

anak-anak?
bior orag rumah aku pikir...hahh!


wallahualam.

8 comments:

Afida Anuar said...

haaaa, ni mesti makan kat luar sorang2 ni..isk isk isk..

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Kita kat sini bila weekend jer tak perlu fikirkan hal sarapan pagi, semuanya dah tersedia di masjid pas kuliah..:)

shameel Iskandar said...

lagi best kalo sarapan pekena nasi dagang or nasi kerabu

kayteeze said...

Ooo.... tak acilah, orang lelaki boleh keluar breakfast sedangkan kaum ibu kena fikir untuk sarapan anak-anak.... Kekadang kita dah abis resepi nak buat... hehe..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf memang pagi pagi lagi perut aku berkeroncong.... ni nak gi serapan pekena nasi dagang special ni mmg sodapppppp

Mohamadazhan hjDesa said...

salam

sarapan pagi lepas ni kena buat jadual dan menu :)

Zaidon said...

As'kum Bangg Man.. apa khabar? semoga sihat2 selalu, cemana trading? semoga semakin bertambah profitnya, saya skrang dah ada masa untk trade, nanti Abg Man tlng bagi nombor tepon semula ya.. sbb nombor maxis tu handphonenya rosak.. nanti mesej kat nombor ni, boleh ya 013-2594213, zaidon

nahmy said...

fida..
bukan selalu...kekdg bapa/suami nak berseorng sekali-sekala...15-20min pun jadila

abd razak..
w'salam. best tu...kat sini lps kuliah kekadang je ada makan tu

shameel..
nasi dagang mmg best ooo...

kayteeze...
ala..kekdg tu jap lg org rumah call le suruh belikan apa2

afzainizam...
pon..pon! lawa 4-wheel drive tuu

mohamadazhan...
gitule gamaknya..kene buat jadual

zaidon...
alhamdulillah...sat lg abang sms kat ko yek